Grusomme mig 2

Det er ikke nemt at være god, når man har brugt et helt liv på en karriere som superskurk. Men Gru gør forsøget af hensyn til sine tre adoptivdøtre. Han sætter endog sin fastansatte, gale videnskabsmand og sine minions til at producere hjemmelavet marmelade, men med sørgeligt resultat.

Så går det meget bedre, da han bliver rekrutteret af antisuperskurkeligaen til at opspore en ny, ukendt superskurk numoro uno (it takes one to know one)… altså lige bortset fra, at hans unge partner har meget federe gadgets og i øvrigt er kvinde. Heldigvis er Gru fra barndommen vaccineret mod romantisk pjat, hvilket derimod ikke gælder den ældste af pigerne, der fatter interesse for Antonio, der er søn af restauratøren Eduardo… som Gru straks fatter mistanke til kan være en dækidentitet for den forsvundne superskurk El Macho (men i så fald dækket under et rigeligt og ikke særlig macho fedtlag).

Chris Renaud og Pierre Coffin vender tilbage til den charmerende kyniske (nu ex-)superskurk Gru og hans lille familie i ”Grusomme mig 2”, der tager et komisk kig på livsstilsændringer og skurkejagt med teknologiske hjælpemidler i James Bond-klassen og selvfølgelig i 3D. Figurerne har fået danske stemmer af bl.a. Søren Sætter Lassen. Martin Brygmann, Martin Buch og Rasmus Botoft.

Dato:Onsdag d. 5/2-2014
Starttidspunkt:KL. 15:30
Sluttidspunkt:KL. 17:10
Censur:Tilladt for alle men frarådes børn under 7 år.