ANT BOY 2

ANTBOY 2
Datoonsdag d. 21/10
Start tidspunktkl. 15,30
Slut tidspunktkl. 16,50
CensurFrarådes under 7 år

Filmen ‘Antboy: Den røde furies hævn’ er en efterfølger til den danske superheltefilm Antboy, baseret på bøgerne af Kenneth Bøgh Andersen.

Historien handler igen om den helt almindelige danske dreng Pelle, der i smug bekæmper kriminalitet som superhelten Antboy. I første film fik han gjort kål på superskurken Loppen, der nu er gemt væk på den lokale sindssygeklinik.

Pelle har derfor god tid til at nyde sit hemmelige liv som superhelt, men end ikke hans myre-superkræfter gør det lettere for ham at blive kæreste med hans veninde Ida. Slet ikke da en anden bejler dukker op, i form af den irriterende Christian.

Ida synes Christian er spændende, så Pelle ved, at han må stramme op. Det er svært, for der er begyndt at ske en række mystiske ting og sager omkring ham. Først tror Pelle, at han hjemsøges af spøgelser, men med hjælp fra sin tro følgesvend Wilhelm finder han ud af, at der er en meget større og hidtil uopdaget fare på spil: Den røde furie!

Det ærkedanske Antboy-univers udvider sig i denne efterfølger, mens Pelles teenage-problemer begynder at gøre det svært for ham at holde balancen og være to personer på samme tid. Som sådan blander filmen velkendte hverdagsproblemer med den slags som kun superhelte ender i.

Den første Antboy-film blev en succes hos både publikum og kritikere, så det er ingen overraskelse at Danmarks første superhelt nu får sin anden film. Instruktør Ask Hasselbalch er tilbage bag kameraet, og med sig har han næsten hele holdet fra den første film. (copyright: kino.dk)