IQBAL OG SUPPER CHIPPEN

Dato:Onsdag d. 20/9-17
Start tidspunkt:KL. 16:00
Slut tidspunkt:KL. 17:30
Censur:Frarådes under 7 år

Den danske familiefilm ‘Iqbal & superchippen’ er baseret på Manu Sareens populære bogserie om Nørrebro-drengen Iqbal Farooq.

Iqbal og Sille har været naboer i Blågårdsgade, siden de var små, men nu skal gaden jævnes med jorden som del af et byfornyelsesprojekt.

Det er Æselmand og Svinet, der står bag foretagenet, og vennerne finder ud af, at det i virkeligheden er et skalkeskjul for at få fat i den olie, skurkene har fundet under vejen.

Så finder Iqbal en superchip med magiske egenskaber og sælger den til Æselmand og Svinet i håbet om, at de til gengæld vil lade ejendommen stå. Men banditterne snyder ham, og nu må Iqbal, Sille og lillebroren Tariq tage kampen op for at redde nabolaget.

‘Iqbal & superchippen’ er opfølgeren til Iqbal & den hemmelige opskrift. Filmen tager dels fat i nære problematikker i familien, men har også et fint budskab omkring konsekvenserne ved forurening – uden at der er sparet på det komiske og spændende.

Familiefilmen er instrueret af Oliver Zahle, som er kendt for tv-serien ‘Pendlerkids’.

87_iqbalogsuperchippen_still_dsc0086_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc0235_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc0388_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc0691_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc0935_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc2752_org_print 87_iqbalogsuperchippen_still_dsc7781_org_print iqbal2_poster