BAKKEKØBING, DET STORE OSTERÆS

Dato:Onsdag d. 11/10-17
Start tidspunkt:KL. 16:00
Slut tidspunkt:KL. 17:20
Censur:Frarådes under 7 år

I animationsfilmen ‘Bakkekøbing – Det store osteræs’ er det blevet tid til at afgøre, hvilken by der er bedst. Det bliver gjort ved osteræset, hvor Bakkekøbing konkurrerer mod byen Slidstrup.

Fuglen Søren er repræsentant for Bakkekøbing, og han er så sikker på sin sejr, at han indgår et hemmeligt væddemål med den onde mejeribestyrer Ollmar.

Men oddsene er høje, og hvis Søren taber, mister Theodor Fælgen sit værksted, hvor både den optimistiske fugl og pindsvinet Ludvig bor. Ollmar allierer sig med gorillaen Emanuel Desperados, og pludselig ser sejren ikke længere så sikker ud.

Ivo Caprino skabte den klassiske dukkefilm Bjergkøbing Grand Prix i 1975, og først 38 år senere fik efterfølgeren Jul i Bakkekøbing premiere. Nu er den tredje film i serien klar til de danske biografer, og der er selvfølgelig gensyn med karakterer fra de oprindelige film samt introduktion af helt nye indbyggere i de to konkurrerende byer.

bakkekoebing_osteraes_plaka osteraes_galleri1 osteraes_galleri2 osteraes_galleri3 osteraes_galleri4 osteraes_galleri5 osteraes_galleri6 osteraes_galleri7 osteraes_galleri8 osteraes_galleri9 osteraes_galleri10 osteraes_galleri11