SYNG

Dato:Onsdag d. 22/11-17
Start tidspunkt:KL. 16:00
Slut tidspunkt:KL. 17:45
Censur:Egnet for alle

Animationsfilmen ’Syng’ handler om koalabjørnen Buster Moon, der ejer et engang verdensberømt teater. Men han er desværre ved at gå rabundus.

For at genvinde teatrets gamle stolthed finder den fiffige koala på den gode idé at afholde en storslået sangkonkurrence, hvor alle dyr kan deltage og vinde en stor sum penge. Han siger bare ikke til nogen, at præmien slet ikke eksisterer.

Da konkurrencen går i gang, står det hurtigt klart for alle, at der er fem tydelige favoritter: en crooner-mus, en udmattet grisemor, et punk-pindsvin, en teenage-elefant med slem sceneskræk og en gangster-gorilla.

Verdener kun befolket af dyr med menneskelige kvaliteter har længe været populært i animations- og tegnefilm som eksempelvis Robin Hood fra 1973. Det er senest blevet gjort med succes i Zootropolis.

Musicalen ’Syng’ er inspireret af de mange, populære talentshows, man kan finde på tv, og over 85 velkendte sange kan høres fremført af diverse dyr i filmen. De danske stemmer leveres bl.a. af Mads Knarreborg, Bodil Jørgensen og Stig Rossen.

syng---plakat syng-galleri8 syng-galleri7 syng-galleri6 syng-galleri5 syng-galleri3 syng-galleri2 syng-galleri1 syng8 syng7 syng6 syng5 syng4 syng3 syng2 syng1 syng---plakat syng-galleri8 syng-galleri7 syng-galleri6 syng-galleri5 syng-galleri3 syng-galleri2 syng-galleri1 syng8 syng7 syng6 syng5 syng4 syng3 syng2 syng1